Synology

Synology Specialist.


Wij leveren installeren en configureren Synology backup, NVR en router apparatuur en zorgen tevens voor remote beheer van uw Synology systeem.

Profiteer van 24/7 toegang tot uw bestanden
Toegang tot en delen van digitale bestanden is de belangrijkste functionaliteit van een NAS. Dankzij de grote compatibiliteit met Windows ®, Mac ® en Linux ®, is DiskStation het beste medium voor elk type opslag van bestanden en uitwisseling.

Verhoog de productiviteit in het cloud-tijdperk
Ga naar buiten en verzamel uw mooiste ideeën in uw digitale notebooks. Onderweg naar huis, kantoor of op zakenreis kunt u zich ontspannen en uw bestanden op alle apparaten vinden. Een privécloud kan u helpen om zo veel meer te doen.


NIEUW!! Synology Router

Synology RT1900ac
De Synology Router RT1900ac is een zeer snelle, draadloze router die speciaal ontworpen is voor thuis en op kantoor. De nieuwste draadloze technologieën zorgen voor een snelle en betrouwbare verbinding via wifi. De revolutionaire software-ervaring is ongelofelijk intuïtief, zelfs voor mensen die niet technisch aangelegd zijn. De geavanceerde netwerktools bieden gebruikers de mogelijkheid de gegevensflow in het netwerk te finetunen.

Lees over de RT1900ac Router