Over ons

AppleISP professionele Mac OS X, IOS en Filemaker Pro gebaseerde internet oplossingen

AppleISP levert sinds 1988 oplossingen en diensten voor iedereen die gebruik maakt van het Apple OS X computer platform en het IOS mobiele platform. Naast basis hosting diensten levert AppleISP o.a. kennis om internet diensten zo goed mogelijk te ontplooien en onderhouden. Wij bieden onze klanten deze extra service waardoor hij/zij zich kan/kunnen richten op zijn/haar eigen werkzaamheden.

AppleISP zorgt voor continuiteit, stabiliteit en bewezen snelheid! Diverse klanten gingen u voor bij de overstap naar AppleISP. Vaak zijn de kennis van het Apple platform, het operating systemen maar ook infrastructuur de oorzaak van problemen die ontstaan. U wilt als klant maar een ding en dat zijn veel tevreden bezoekers.

AppleISP is gespecialiseerd in Apple diensten zoals: Mac OS X hosting, Mac Mini Server co-locatie, Xserve co-locatie, (Xserve) Raid en Xsan oplossingen en Hosted Filemaker Pro 4,6,7,9,10,11,12 en Filemaker Pro Server(advanced) en wij bemiddelen ook bij het zoeken naar de juiste Filemaker oplossingen voor u of uw bedrijf. Tevens bieden wij Lasso Pro hosting diensten en ook ontwikkeling van Lasso oplossingen.AppleISP biedt Kerio Connect E-mail en workgroup/Groupware hosting. Ook voor Cloud opslag van uw bestanden kunt u bij ons terecht(Cross platform en IOS/Android).

 

[child_pages]