Synology Router


Synology Router RT1900ac

De Synology Router RT1900ac is ontworpen voor voor woningen en kantoren. De Synology router zendt 2.4GHz en 5GHz spectrums uit voor gecombineerde data transfer snelheden tot 1900Mbps. Geniet van robuuste dekking met Beamforming en geoptimaliseerde multi-user prestaties en finetunen van netwerkverkeer met Parental Control en Application Layer QoS. Het Synology Router Manager (SRM) besturingssysteem biedt revolutionaire user experience.

Fast, reliable Wi-Fi with Beamforming
Revolutionaire software ervaring
Geavanceerde networking tools
Overal toegang tot bestanden
Mobiele apps
Specificaties
Brand: Synology
Model: RT1900ac
Dimensions: 66 mm x 206 mm x 160 mm (zonder antenne)
Weight: 0.51 Kg
USB 2.0: 1x USB 3.0, SD card reader
LAN: 4x Gigabit (RJ-45)
WLAN: 1x Gigabit (RJ-45)
EAN code: 4711174721986
Productcode: RT1900ac

Koop nu de Synology RT1900ac Router voor € 159,--

Synology Router RT1900ac

Op kantoor

Snelle, betrouwbare snelheid voor het overbrengen van gegevens
Kleine kantoren en bedrijven hebben een router nodig die consistent presteert voor al het personeel. Voorzien van de nieuwste 802.11ac wifi-technologie, dual-core processor en de allerbeste software-integratie levert de Synology Router een betrouwbare en snelle snelheid voor het overbrengen van gegevens, zelfs als talloze apparaten met het netwerk zijn verbonden.

Professioneel netwerkbeheer
Office administrators hebben programma's nodig om te voorkomen dat ongewenste webcontent het netwerk binnendringt en om ervoor te zorgen dat belangrijk verkeer de hoogste prioriteit krijgt als het op bandbreedte aankomt. De Layer QoS (Quality of Service) functie van de Synology Router maakt het mogelijk het gebruik van de bandbreedte te finetunen terwijl de intelligente webfilter administrators de mogelijkheid biedt effectief ongewenste of gevaarlijke websites te blokkeren voor personeel.

Alles-in-één programma
Krijg meer waar voor uw geld door add-on softwarepakketten te downloaden en installeren. Voor bedrijven die hun beveiligingsbeleid of netwerkbeheer willen verbeteren kan de Synology Router als uw printer, VPN, DNS of RADIUS Server functioneren, waardoor het handige functies biedt zonder dat u aanvullende hardware hoeft aan te schaffen.

Voor thuissituaties en ouders

Gebruiksvriendelijke configuratie
In het dagelijks leven is een van de grootste uitdagingen bij het gebruik van een router de eerste installatie. Door het eenvoudige configuratieproces is het eenvoudig om de Synology Router te configureren. U hoeft de Synology Router alleen maar op uw huidige modem aan te sluiten, "router.synology.com" in een webbrowser in te voeren en de interactieve installatiegids te volgen. Het allerbeste is toch wel dat u de volledige configuratie kunt voltooien met alleen een smartphone. U hoeft uw computer niet eens aan te zetten.

Bescherm uw kinderen
Met Synology Router kunnen ouders een planning maken om te bepalen wanneer kinderen toegang hebben tot het internet. Hierdoor kunnen zij na bedtijd of wanneer ze zich moeten concentreren op hun huiswerk niet op het internet. Dankzij de enorme database met gevaarlijke of ongeschikte websites die in de Synology Router is geïmplementeerd, kunnen ouders daarnaast met enkele klikken duizenden websites blokkeren.

Liefhebbers van multimedia

Probleemloos streamen met prioritering van bandbreedte
Als u graag naar streaming videoservices kijkt maakt de Synology Router het heel gemakkelijk om het gebruik van de bandbreedte te prioriteren voor elk apparaat bij u thuis. Hierdoor kunt u de Synology Router zo instellen dat uw smart tv of mediaspeler altijd voldoende bandbreedte krijgt om films te streamen en zonder te bufferen televisie te kijken.

Bouw uw eigen mediaserver
Een gameserver die dichter bij uw locatie is leidt vaker tot een lagere latentie, en dus een betere game-ervaring. Om de dichtstbijzijnde server te vinden kunt u een traceroute uitvoeren met een pc, maar dat kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn. De Synology Router heeft ingebouwde Traceroute- en Ping-tools met een gebruiksvriendelijke grafische interface, waardoor u eenvoudig uw eigen server kunt diagnosticeren of de dichtstbijzijnde server kunt vinden vanaf uw locatie.